Proefrijden Speed Pedelec Regio Zwolle

Proefrijden Speed Pedelec is een leuke, gezonde én laagdrempelige manier om kennis te maken met de speed pedelec als vervoersmiddel. Zo kun je de nieuwe fietsverbinding Zwolle-Dalfsen fietsen. Maar ook vanuit Staphorst is Zwolle bereikbaar per fietssnelweg. Zeker met snelle fietsen!

Probeer kosteloos een speed pedelec in regio Zwolle

Een speciale actie voor jou en je collega’s die werken of wonen in regio Zwolle/ Overijssel-West. Het mooie? Deze actie is kosteloos.

Zeker in coronatijd is het goed om gezond en duurzaam naar het werk te reizen. Uiteraard wanneer je niet kunt thuiswerken. Probeer daarom een week lang kosteloos een pijlsnelle speed pedelec uit. Haal snelheden tot 45km/u. Uiteraard krijg jij er een helm bij.  Je haalt de speed pedelec op bij één van de deelnemende fietshandelaren bij jou in de buurt.

Wat houdt het in?

Bij de actie Proefrijden Speed Pedelec kunnen jij en je collega’s gratis een speed pedelec proberen bij een aangesloten fietshandelaar. De actie is bedoeld voor de 4 aangesloten bedrijven. Maar ook voor forenzen die wonen en/of werken in de regio Zwolle.  Heb jij interesse? Meld je meteen aan via de knop ‘ik wil een speed pedelec’. 

Met deze kosteloze actie kan jij een week lang gratis kennis maken met deze aantrekkelijke vervoerskeuze. Snel, duurzaam en gezond!

Deze fietswinkels doen mee

  • Profile Rudie Assink – Raalte
  • Meesters tweewielers – Staphorst
  • Halfords – Steenwijk
  • Schakelaar Tweewielers – Zwolle
  • Schutte Tweewielers – Zwolle
  • Scholten Fietsgoed – Zwolle
  • Bikesland – Kampen

Ben je geïnteresseerd? En staat het logo van jouw werkgever hier niet onder? Klik dan op de knop en stuur ons een mailtje. Meld je anders aan via een klik op het bedrijfslogo van je werkgever.

Werk jij hier?

Werk jij onze partner? Klik op het logo van je werkgever en vraag een speed pedelec aan. Aanmelden met het mailadres van je werk s.v.p..[/vc_column_text]


Gerelateerde acties

Menu