Proefrijden Twente

Reizen naar het werk? Probeer dan gratis een e-bike!

In verband met corona is de oproep zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Moet je toch naar je werk reizen en gebruik je daar nu meestal de auto voor? Probeer dan eens een e-bike! Een heerlijke en ontspannen manier van reizen, je bent lekker buiten en in beweging.

Met de e-bike kun je zonder al te veel moeite en inspanning langere afstanden overbruggen zodat je de auto vaker kunt laten staan. Een fietsrit naar het werk is goed voor lichaam en geest. Bovendien bespaar je benzinekosten en is het goed voor het milieu. Daarom kun je bij Twente Mobiel nu gratis een week lang een e-bike uitproberen.

Reserveer nu een e-bike en haal hem op bij één van de vier deelnemende fietsenwinkels in de regio (Goor, Haaksbergen, Oldenzaal en Hengelo). 

Hoe werkt het?

Via het online reserveringsformulier selecteer je een deelnemende fietsenwinkel en gewenste huurperiode. Na het invullen van je gegevens ontvang je een bevestigingsmail. Hierin staat waar je de sleutels en de fiets kunt ophalen. Je kunt nu een week lang gratis een e-bike proberen! 

De volgende fietsenwinkels doen mee

  • Goor: Profile Reiners
  • Haaksbergen: Pot Tweewielers
  • Hengelo: Zwiep fietsen
  • Oldenzaal: Zwiep fietsen

Gerelateerde acties

Menu