Zowerkthet

Een nieuwe manier van werken en reizen. Het nieuwe landelijke platform Zowerhethet.nl helpt je op weg met de juiste tools, tips & tricks. Daarnaast kunnen werkgevers kosteloos advies op maat krijgen voor het bedrijf. Zo werken we samen toe naar een bereikbaar, duurzaam en leefbaar Nederland.

Probeer het zelf

  • Voor werknemers en -gevers
  • Tips, tools en inspirerende voorbeelden
  • Kosteloos advies op maat

Wat is Zowerkthet?

Doel van Zowerkthet.nl is om werknemers en werkgevers te inspireren en ondersteunen bij het maken van slimme(re) keuzes op het gebied van werken en woon-werkreizen.

Werknemers vinden op Zowerkthet.nl bijvoorbeeld een thuiswerk checklist, inspirerende verhalen van mensen die onlangs anders zijn gaan reizen en linkjes naar allerlei handige tools en apps op gebied van fietsen, autodelen en parkeren.

Voor werkgevers is er veel kennis te vinden op gebied van gedragsverandering, stimuleren van fietsen onder werknemers, fiscaliteit, een overzicht van landelijke campagnes die je als bedrijf kunt inzetten en inspirerende verhalen van andere organisaties.

Kosteloos advies op maat

Hebben jij en/of je werkgever advies nodig in deze uitzonderlijke tijden? Dan kun je via Zowerkthet bij Twente Mobiel, Regio Zwolle Mobiel of een van de andere mobiliteitsnetwerken in Nederland terecht.

Gerelateerde acties

Menu