Zwolse Deelfiets

Delen is het nieuwe hebben. Woon je in Zwolle of bezoek je Zwolle? Probeer dan eens de Zwolse deelfiets. De elektrische fiets maakt gebruik van een slim slot die je met de app opent en vergrendelt. Nadat je de fiets weer op de huurlocatie hebt gestald, betaal je met de app voor het gebruik. De kosten zijn € 2,00 per uur met een maximum van € 8,00 per dag. De fietsen staan in de binnenstad in de bewaakte fietsenstalling aan het Gasthuisplein 22.

Probeer het zelf

 • Huur voor korte duur of een hele dag een fiets in Zwolle.
 • Open en vergrendel het fietsslot met de zwolsedeelfiets-app
 • De fiets kan zowel voor werk als privé worden gebruikt.

Wat is de Zwolse Deelfiets?

Maken jouw medewerkers vaak korte zakelijke ritten met de auto? Dan is een deelfiets wellicht interessant voor jouw organisatie. Zo staan jouw medewerkers niet in de file en werken ze ondertussen aan hun gezondheid. Voor €90,00 per maand kan je bijvoorbeeld de Zwolse Deelfiets bij jouw organisatie plaatsen, inclusief onderhoud en verzekering (maandelijks opzegbaar). Deze elektrische deelfiets werkt met een slim slot. Met de Zwolsedeelfiets app kunnen medewerkers het slot openen en vergrendelen. De fiets kan zowel voor werk als privé worden gebruikt. Bij calamiteiten staat de servicedienst paraat met een snelle reparatie of een leenfiets.

 

Maak jij vaak korte ritten met de auto in Zwolle? Dan is de Zwolse deelfiets misschien wel interessant voor jou. Bij de bewaakte fietsenstalling aan het Gasthuisplein 22, in de binnenstad van Zwolle vind je de Zwolse deelfiets. Daarnaast is er een abri met de deelfietsen bij de IJsselhallen. Zo kun je daar je auto parkeren en vanuit daar met de Zwolse deelfiets naar je bestemming.

Je herkent de Zwolse Deelfiets aan de witte kleur en het blauwe “Zwolse Deelfiets”-logo.

En misschien is de Zwolse Deelfiets ook wel wat voor het bedrijf waar je werkt. In dat geval is de Zwolse Deelfiets onbeperkt te gebruiken en is onderhoud en verzekering verzekerd. Bij onderhoud krijg je dan ook nog eens een vervangende fiets. Handig. Laat je werkgever dus snel weten over deze mogelijkheid van de Zwolse Deelfiets.

Hoe werkt het?

 1. Download de app
  In de App store of Play store download je de Zwolsedeelfiets-app. In de app registreer je je.
 2. Ontgrendel
  Op de fiets vind je een QR code. Scan deze of voer de code op de fiets in en ontgrendel de fiets.
 3. Ga fietsen
  Je bent klaar om te fietsen.
 4. Beeindig je rit
  Het beëindigen van je rit kan gewoon in de app en alleen op de locatie waar je de fiets vandaan hebt.
 5. Afrekenen
  Bevestig de beëindiging van je huur en reken af in de app.

Gerelateerde acties

Menu