Ros & Go

Tim
Duurzaamheid minder dan een minuut lezen

Kom jij straks met paard en wagen op het werk aan? Het had zomaar kunnen gebeuren. Maar het was een grap… Rond 1 april plaatste ik een oproep om Ros & Go te testen.

Ros & Go moest het duurzame en stijlvolle alternatief zijn voor de welbekende taxi. De speciale Ros & Go app zou van alle gemakken voorzien zijn zodat je prinsheerlijk naar je bestemming werd gebracht. Na aanmelding kon je gemakkelijk betalen via de app, kon je aangeven waar je zelf bent en naartoe wilde reizen en kon je zo in stijl naar je werk reizen.

Er werd zelfs rekening gehouden met de verschillende gelegenheden. Zo kon je kiezen voor een Shetlander die je kind naar school bracht, een volbloed Arabier die je naar je zakelijke afspraak bracht en natuurlijk niet te vergeten… de schimmel, het witte paard voor al je romantische avonden.

Testpersonen gezocht!

Voordat de app publiekelijk zou worden uitgerold en heel Twente met 1 of 2 PK naar het werk reist, moest de app natuurlijk eerst moeten worden getest. Ik vroeg je om je aan te melden om zo de Ros & Go-service te testen, je mening te delen en je te overtuigen van de voordelen van het reizen met paard te ontdekken.

Trapte jij erin? Of zou je erin trappen? Of vond je het gewoon een geslaagde grap? Laat het hieronder weten.

Poll

Menu