Dit is Sofie Werkt!

Bereikbaarheid 2 minuten lezen

Hoi, ik ben Sofie! Geboren in Zwolle, maar ik woon al jaren in Kampen. Dagelijks reis ik naar Zwolle, waar ik werk voor Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle. Het wil nog wel eens gebeuren dat ik m’n sleutels kwijt ben, maar ik vertrouw toch steeds op de auto. Eigenlijk te vaak, want ik merk dat ik steeds meer in de file sta. En aan onnodig stilstaan, daar heb ik een hekel aan.

Voor mijn werk reis ik geregeld door heel Overijssel, en ik vind het hartstikke leuk als collega’s willen meereizen. Onderweg kunnen we alvast wat dingen voorbereiden of lekker kletsen over het weekend. Het openbaar vervoer leer ik steeds beter kennen. En waarderen. Ik ontdek wat de beste reistijden zijn zodat ik rustig kan doorwerken. Ik woon te ver weg van m’n werk om de ‘gewone’ fiets te nemen, maar een e-bike is nog wel een optie als het lekker weer is.

Bij Slimme en Duurzame Mobiliteit regio Zwolle werk ik aan hoe mobiliteit schoner, slimmer en anders kan. De komende jaren wordt het steeds drukker in Nederland en ik wil onze regio wel goed bereikbaar houden. In de toekomst zal er veel gaan veranderen op het gebied van mobiliteit, en ik ga jullie daarvan op de hoogte houden! Ik onderzoek de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ik houd ervan als oplossingen hapklaar worden gepresenteerd. Er zal veel veranderen op het gebied van mobiliteit, maar dan moet het wel geld of tijd besparen. Of in ieder geval gemakkelijk zijn. En duurzaamheid is natuurlijk ook belangrijk!

De komende tijd zal ik mijn ervaringen binnen de mobiliteitswereld met je gaan delen op Instagram en Facebook! Als een echte mobiliteitsinfluencer. Verwacht handige tips en tricks die je zelf direct toe kunt passen op je reis, of allerlei lifehacks die je woon-werkverkeer een stuk makkelijker maken. 

De kans is groot dat je mijn collega Tim van Tim Reist en Twente Mobiel al kent! Hij is gespecialiseerd in duurzaam reizen en ik ga je helpen om ook slimmer te reizen. Tim heeft veel interessante theorieën, en ik zet ze graag om in actie.

Wil je ook al mijn handige tips meekrijgen? Volg mij dan op Facebook en Instagram!

Poll

Menu