Hallo, ik ben Tim…

Tim
Twente 2 minuten lezen

Hallo! Mijn naam is Tim, geboren en getogen Twentenaar. Ik ben een sportieve man en maak graag bewuste keuzes. Ik geniet volop van het leven en vind het een uitdaging om steeds te kijken hoe iets beter kan. Ik ben vaak onderweg en geniet met volle teugen van alle mogelijkheden die er zijn tijdens het reizen.

Ik werk met veel plezier bij Twente Mobiel. En als het even kan deel ik mijn kennis op deze website. En op social media. Ik weet namelijk alles van mobiliteit. Van duurzaam reizen tot reizen op de allergoedkoopste manier. Van e-bike tot de elektrische auto en van thuiswerken tot carpoolen. De perfecte vorm van reizen is iedere dag anders. Daarom vind ik het leuk om verschillende manieren tegenover elkaar te zetten. En te blijven ontdekken.

Aan files heb ik een hekel, maar files vermijden vind ik dan wel weer erg leuk. Het gevoel dat ik krijg als ik met mijn fiets langs een hele lange file rij is niet te beschrijven. Al die mensen wachtend in hun auto terwijl ik lekker doortrap. Ik wil dan roepen, zwaaien, maar vooral fietsen. Vooruitkomen terwijl de wereld achter mij stil staat, in de hoop te laten zien dat het anders kan.
Zelf heb ik zowel een auto als een fiets, maar reis ook regelmatig met het openbaar vervoer. Iedere dag opnieuw bedenk ik hoe ik wil reizen. Met de auto als het regent, carpoolend met met mijn collega, of fietsend in de zon, het kan allemaal. Daarbij kies ik het liefst voor een groene manier en ben ontzettend blij met iedereen die dat ook doet.

Speciaal voor jullie hou ik alles in de gaten wat er gebeurt in de regio. Ik vertel over de nieuwste uitvindingen die over duurzaam reizen gaan, maar weet ook als eerste wat de provincie doet om bij te dragen aan een beter milieu en goede infrastructuur. Ik wil mensen voorlichten, inspireren en helpen bij het verbeteren van het woon-werk verkeer. Dat ben ik.

Maar ik ben ook benieuwd naar jou. Hoe reis jij naar je werk? En heb jij goede ervaringstips, of juist ideeën hoe dit nog beter kan? Of Laat het me weten!

Je kunt me ook volgen op Facebook en Twitter.

Poll

Menu